Nieuws


Taart voor Senna

Senna werd afgelopen weekend Nederlands kampioen in het zwemmen. Om dit te vieren maakte ik een taart met een hele grote gouden medaille van fondant.

Lees meer »

Belgische bonbons

Handgemaakte Belgische bonbons, nu €5,95 voor 100g. Elke verpakking bevat 10 bonbons met een vulling van melkchocolade of pure chocolade.

Lees meer »

Taarten voor Sylvia

Vorige week al drie slagroomtaarten mogen maken voor Sylvia haar verjaardag, maar afgelopen weekend ook de opdracht gekregen voor een leuke dripcake. 

Lees meer »

Nieuwe chocoladesmaken

Dit jaar heb ik naast de drie gangbare smaken ook twee nieuwe smaken. Gold letter met karamel door de melkchocolade en een roze letter met een fruitige smaak (Ruby). Ook deze smaken zijn verkrijgbaar voor maar €4,00/st.

Lees meer »

Taart voor Hilbrand

Hilbrand is vandaag jarig en ik mocht voor hem een taart maken. Hij is dol op bastognekoeken, maar houdt niet zo van kersen. Vandaar deze MonChoutaart met aardbeien.

Lees meer »

Taarten voor De Wâldsang

Voor het personeelsfeest van de Wâldsang mocht ik het gebak verzorgen. Ik heb gekozen voor drie heerlijke taarten:                             

Lees meer »

Sinterklaasactie 2021

Ook dit jaar zijn er weer chocoladeletters te bestellen bij Gebak fan 't hùs. Het assortiment is uitgebreid met twee nieuwe smaken: Gold en Ruby. Gold is een goudgekleurde chocolade met karamel en Ruby is een roze-gekleurde chocolade met een fruitige smaak. De chocoladeletters worden gemaakt van hoogwaardige Belgische chocolade van Barry Callebaut. Ze zijn te bestellen via het contactformulier. Vergeet hierbij niet uw 06-nummer te vermelden in uw bericht.

Lees meer »

Cursus fondantrozen

Vandaag een super leerzame en leuke online cursus gehad. Bij deze cursus heb ik geleerd hoe ik rozen kan maken van modelleerfondant. Deze methode ga ik zeker vaker gebruiken.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb